Shop
Kako da isplanirate jesenji predah u poslednji čas

Kako da isplanirate jesenji predah u poslednji čas

Dani između leta i Božića su sve kraći i hladniji, a meseci mogu tako da se oduže. Ne dozvolite da vam to pokvari raspoloženje i maksimalno iskoristite vikende – videćete da će božićni praznici stići za čas ako narednih meseci s vremena na vreme malo predahnete! Evo kako da isplanirate kratko putovanje u poslednjem momentu.

24.10.2019.

Dani između leta i Božića su sve kraći i hladniji, a meseci mogu tako da se oduže. Ne dozvolite da vam to pokvari raspoloženje i maksimalno iskoristite vikende – videćete da će božićni praznici stići za čas ako narednih meseci s vremena na vreme malo predahnete! Evo kako da isplanirate kratko putovanje u poslednjem momentu, a da ne bankrotirate i ne potrošite sate u putu.

Odmor u Srbiji

Nemojte gubiti vreme na duga putovanja, otputujte negde blizu. Na kraju krajeva, ne morate otići daleko da biste osetili sve blagodeti mini-predaha. Zašto da to ne bude negde na dva-tri sata od kuće? Često zaboravljamo predivna mesta u svojoj zemlji i tražimo ih drugde. Provedite trenutke odmora u vikendici na selu ili obiđite istorijske znamenitosti koje niste videli.

Saveti za jeftine letove i last-minute ponude

Ako ste ipak odlučili da otputujete van Srbije, budite fleksibilni i bez predrasuda i iskoristite povoljne ponude. Na internetu postoji nekoliko sjajnih alata pomoću kojih možete da istražujete i poredite cene avionskih karata. Za vas koji odluke donosite u poslednjem trenutku, preko ovih aplikacija možete pretraživati letove do bilo kog grada za konkretne datume i saznati za koje destinacije su karte najpovoljnije.

Postoje i alati poput Kajakovog odeljka „Explore” koji vam omogućavaju da unesete budžet, dužinu boravka, vreme provedeno u putu i datume da vidite koje su vam opcije. Za najbolje ponude, prijavite se za last-minute obaveštenja.

 

Internet sajt Trivago pretražuje internet i pruža ažurne informacije o najboljim ponudama za smeštaj. Uživajte pretražujući ih tokom pauze za kafu ili ručak.

AirBnB je još jedan sjajan sajt na kojem možete pretraživati smeštaj po ceni i datumu. Možda ćete otkriti da je boravak u domaćinskoj atmosferi udobniji od boravka u hotelu.

Vikend-putovanja – odlična priprema za sledeću radnu nedelju

Maksimalno iskoristite fleksibilno radno vreme. Izađite sa posla dva sata ranije i izbeći ćete gužvu na putu. Možda možete da dođete na posao ranije i odete ranije, ili da vikendu dodate dan godišnjeg odmora.

Gde god da odlučite da odete, trik je u tome da vam plan puta bude jednostavan. Iskoristite ponude za putovanja u poslednji čas i ne zaboravite da ne morate otići preko sveta da biste se osećali kao da ste kilometrima daleko.

Budite bezbrižni na kraćem ili dužem odmoru van granica naše zemlje uz putno osiguranje. Vi se pobrinite da se lepo odmorite, a Generali će brinuti o vama.

 

Prijavi se i budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna